Fönsterputs

Vid första putsningen beräknar vi priset för dina fönster.
Varje hus är unikt och det finns hundratals sorters fönster – olika svåra att arbeta på. Det är därför vi måste besöka dig, för att kunna säga vad det kommer att kosta. Ofta har vi erbjudande om fast pris första gången – då är det bra att passa på!

Traditionell fönsterputs

Det här är den vanligaste formen av arbete vi utför. Vi använder de klassiska fönsterputsarverktygen, tvättpäls och skviss dessa verktyg är mjuka och eliminerar risken för att repa Er fönster.

 Detta utförs vanligen inifrån kundens fastighet. Vi är noga med att störa så lite som möjligt och försöker ta mesta möjliga hänsyn till den verksamhet som utföres i lokalerna där vi arbetar. Vi sätter en ära i att efterlämna ett snyggt resultat, inte bara på glaset utan även runtomkring. Vi torkar upp på karmar och fönsterbrädor efter oss. 

Fönsterputs på schema
Detta innebär att vi utför fönsterputsning efter ett schema baserat på den lokala nedsmutsningen och önskad renhetsgrad. Ni slipper tänka på att beställa fönsterputsning, vi ser till att ni alltid har en bra utsikt. Om kunden önskar meddelar vi innan vi kommer via epost eller telefonavisering.

 

Fönsterputsning med Ultrarent vatten

Sedan 2004 har vi använt denna teknik vilket gör att vi kan nå upp till fönster på 20 meters höjd. Under 2018 har vi återinvesterat i den senaste generationens utrustning. Det vatten vi använder har genomgått en bland annat en osmotisk rening och är helt fritt från kalk och mineraler. Det gör att det löser smuts och tar smutsen med sig när det rinner av. När vi sedan har sköljt ytan med nytt filtrerat vatten så självtorkar ytan och Era fönster blir rena. Detta är det mest miljövänliga sättet att putsa fönster på då vi kan utföra arbetet HELT UTAN KEMIKALIER.

Vi tar oftast med vatten som vi i förtid har filtrerat och på stora arbeten kopplar vi oss till kundens vatten för att fortsätta reningen. Reningsverken sitter normalt i våra bilar men vi har även en lösning som vi kan använda där vi inte kan ta med oss bilen. När denna teknik används tar det längre tid innan dina fönster blir smutsiga igen eftersom vi får bort alla gamla kemikalierester från dina glas.

Moved by HJ Consulting
©2024 Dusel | Powered by one.com