Så här fungerar våra abonnemang

Du kan välja utvändig fönsterputs varje månad eller 2:e eller var 3:e månad du kan också välja in och utvändigt 2 eller 4 gånger om året.  Vi putsar dina fönster någon gång mellan kl 8-17, mån-fre. Har du utvändigt abonnemang och vill ha dina fönster putsade invändigt någon av veckorna kan vi boka in en tid. Är du inte hemma när vi putsar dina fönster skickar vi ett sms eller lägger en lapp i din brevlåda när vi är klara.
Svårare än så är det inte, vad väntar du på?

Att tänka på inför fönsterputsning

Om Ni förbereder för fönsterputsaren genom att ta ner gardiner, plocka undan i fönsterbänk och framför fönster så gör Ni det enklare för oss att göra en snygg fönsterputsning.

Privatpersoner som har rätt till RUT-avdrag får en faktura där beloppet för halva arbetskostnaden redan är avdraget.

Berätta gärna för oss om Ni vet att vi behöver ta med oss någon speciell utrustning för att kunna putsa era fönster, till exempel en stege. 

 

Det finns dåligt väder för fönsterputsning. Om det är mycket kallt fryser vattnet och då blir resultatet lidande.
Öppnas Era fönster inåt kan vi putsa fönster i temperaturer ner till minus 15 grader. Blåst är ett annat problem vid fönsterputsning. Det kan ge skador på person och fastighet. Fönsterputsaren hör av sig till kunden om det finns anledning att ställa in arbetet.

Om Era fönster är i mycket dåligt skick eller glaset har sprickor tar vi inte ansvar för skador som kan komma om man öppnar och putsar dem.

Moved by HJ Consulting
©2024 Dusel | Powered by one.com